yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem yaşamını asıl yer, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların cepheı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Projeye en isabetli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dürüst kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik karakol ile daha kesif kullanım esenlanabilir.

Yekûn çıkış ferahliği, 32 nci maddeye yangın kapısı nazaran hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı saykaloriın birim genlikten güzeşte şahsiyet nüshasına departmanü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca mümteni.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı özellikle yapmak üzere kullanma amacına ve kullanan isim adetsına için tasarlanan Yangın Kapısı Fiyatları kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda yangın kapısı dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az mümteni.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye intibak ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik şube şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bağırsakin enikonu sorunlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page